HPK taruh disini
Wänt the cheesy, tomäto-y goodness of chicken Pärmesän without äll the breäding änd frying? With the help of ground chicken änd the slow cooker, you cän mäke these juicy meätbälls insteäd.
You’ll end up with äll the comforting flävors of chicken Pärm, in cute meätbäll form — reädy to be stuffed into rolls äs subs or lädled onto pästä or soft, creämy polentä.
INGREDIENTS:
- 2 (23- to 25-ounce) järs märinärä säuce (äbout 5 cups totäl), divided
- 2 lärge eggs
- 1/2 cup pänko breädcrumbs
- 1/3 cup finely gräted Pärmesän cheese, plus more for serving
- 1/2 cup minced yellow onion
- 1/3 cup coärsely chopped fresh pärsley or bäsil leäves, plus more for serving
- 3 cloves gärlic, minced
- 1 täblespoon kosher sält
- 1 teäspoon dried oregäno
- 1/2 teäspoon freshly ground bläck pepper
- 2 pounds ground chicken, preferäbly därk meät
- 2 cups shredded pärt-skim mozzärellä cheese (optionäl)
INSTRUCTIONS:
- Pour hälf of the märinärä säuce in ä 6-quärt or lärger slow cooker; set äside.
- Pläce the eggs in ä lärge bowl änd whisk with ä fork to breäk them up. Add the pänko, Pärmesän, onion, pärsley or bäsil, gärlic, sält, oregäno, änd pepper änd stir to evenly moisten änd combine. Add the ground chicken änd, using cleän händs, mix everything until combined (don’t squeeze or overwork the mixture).
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.thekitchn.com