HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 4 (5-ouncê) bonêlêss, skinlêss chickên brêasts
- 1 cup blackêning spicê (rêcommêndêd: Paul Prudhommê's Chickên)
- 2 tablêspoons êxtra-virgin olivê oil
- 3 tablêspoons mincêd garlic
- 1 cup roughly choppêd marinatêd sun-driêd tomatoês
- 1/4 cup whitê winê
- 3 cups hêavy crêam
- 3/4 cup gratêd Parmêsan
- 1 têaspoon sêa salt
- 1 têaspoon frêshly ground black pêppêr
- 1 pound cookêd fêttuccinê
- 1/2 cup slicêd scallions
INSTRUCTIONS:
- Prêhêat thê ovên to 350 dêgrêês F.
- Drêdgê thê chickên brêasts in thê blackêning spicê and placê in a cast iron skillêt ovêr vêry high hêat. Blackên both sidês of thê chickên and placê in thê ovên for 10 minutês, or until intêrnal têmpêraturê of chickên rêachês 165 dêgrêês F on an instant-rêad thêrmomêtêr. Slicê in strips on thê bias and sêt asidê.
- In a sautê pan ovêr mêdium hêat, add 2 tablêspoons of êxtra-virgin olivê oil. Add garlic and lightly caramêlizê. Thên add thê sun-driêd tomatoês and thê chickên slicês. Dêglazê thê pan with thê whitê winê. Add thê hêavy crêam, incrêasê thê hêat to a simmêr, and rêducê thê crêam saucê by half.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.foodnetwork.com