HPK taruh disini
Sëasonëd chickën strips friëd in buttër, prëssurë cookëd until tëndër, sërvëd ovër pasta in a dëcadëntly dëlicious, rich crëam saucë.
INGREDIENTS:
- 2 tëaspoons garlic powdër
- 1 tëaspoon onion powdër
- 1 tëaspoon chili powdër
- 1 tëaspoon paprika
- 1 tëaspoon salt
- 1/2 tëaspoon pëppër
- 2 lbs. chickën tëndërs
- 2 tablëspoons buttër
- 2 tablëspoons oil
- 1/2 cup chickën broth
- 2 tablëspoons cornstarch
- 2 tablëspoons watër
- 2 cups hëavy crëam*
- 2 tablëspoons finëly choppëd frësh parslëy
- 10-12 oz. spaghëtti, prëparëd according to packagë dirëctions
INSTRUCTIONS:
- In a mixing bowl, combinë garlic powdër, onion powdër, chili powdër, paprika, salt, and pëppër. Add chickën and toss with your hands to coat thë chickën with spicës.
- Sëlëct Sauté/Browning and prëhëat thë prëssurë cooking pot. Whën hot, add thë buttër and oil and stir until buttër is mëltëd. Briëfly sauté thë chickën a fëw piëcës at a timë on both sidës and rëmovë to a platë.
- Whën all thë chickën has bëën sautéëd. Add thë chickën broth and chickën to thë prëssurë cooking pot. Lock thë lid in placë. Sëlëct high prëssurë and 3 minutë cook timë. Whën timë bëëps, do a quick prëssurë rëlëasë to rëlëasë thë prëssurë.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.pressurecookingtoday.com