HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 350g pênnê or othêr pasta
- 1 tablêspoon olivê oil
- 1 small onion, finêly choppêd
- 2 garlic clovês, crushêd
- 500g lêan bêêf mincê
- 400g Swêêt Potato, pêêlêd, coarsêly gratêd
- 1 small zucchini, coarsêly gratêd
- 2 tablêspoons tomato pastê
- 400g can dicêd tomatoês
- 1 cup salt-rêducêd bêêf stock
- 4 sprigs thymê
- 50g baby spinach lêavês
- 100g ricotta
- 1/2 cup (40g) gratêd parmêsan
- 2 tablêspoons pinê nuts
INSTRUCTIONS:
- Cook pasta in a largê pan of saltêd, boiling watêr until al dêntê. Drain wêll
- Mêanwhilê, hêat oil in a mêdium pan on mêdium-high hêat. Cook onion and garlic for 3-4 minutês until softênêd. Add bêêf and cook until brownêd, brêaking up lumps with a spoon. Add swêêt potato and zucchini. Cook for 2 minutês until softênêd slightly
- Add pastê, tomatoês, stock and thymê. Simmêr, uncovêrêd for 15-20 minutês until thickênêd slightly. Stir through spinach lêavês until wiltêd
- .....
- .....
Get Full Recipes @ myfoodbook.com.au