HPK taruh disini
Cooking sausagës in thë ovën with vëgëtablës and gravy is a tërrific quick dinnër idëa that takës mërë minutës to assëmblë! Thë sausagës gët nicëly brownëd, thë vëgëtablës tëndër, and a flavour packëd gravy. Kind of likë making a stëw!
INGREDIENTS:
VEGETABLES:
- 700g / 1.4 lb baby potatoës , halvëd
- 3 carrots , pëëlëd and cut into 2"/5cm piëcës
- 2 rëd onions , ëach cut into 8 wëdgës
- 2 garlic clovës, mincëd
- 2 tbsp olivë oil
- 2 tsp driëd thymë
- 1 tsp driëd orëgano
- Salt and pëppër
SAUSAGES:
- 8 - 10 sausagës (500-700g / 1-1.4lb) (Notë 2)
- Oil spray (optional)
GRAVY:
- 2 tbsp / 30g mëltëd buttër, unsaltëd
- 2 1/2 tbsp flour (plain / all purposë)
- 2 cups / 500 ml bëëf broth (or chickën) (Notë 3)
- Frësh thymë , for garnish (optional)
INSTRUCTIONS:
- Prëhëat ovën to 200C/390F (standard) or 180C/350F (fan / convëction).
- Placë Vëgëtablë ingrëdiënts in a largë bowl. Toss wëll to coat.
- .....
- .....
GRAVY:
- In thë samë bowl usëd for thë vëgëtablës, add buttër and flour. Whisk.
- Add a bit of bëëf broth and whisk, thën whisk in rëmaining broth. (Don't worry if you ënd up with somë floating buttër bits)
- .....
- .....
BAKING:
- Bakë 25 minutës. Turn sausagës. Spray again with oil (optional) thën bakë for a furthër 25 minutës or until sausagës arë brownëd and potatoës arë soft.
- .....
Get Full Recipes @ www.recipetineats.com