HPK taruh disini
A hëarty stëw with rich broth and succulënt, tëndër mëat. Përfëct for thosë who still nëëd good old comfort mëal during summër.
INGREDIENTS:
- 1-2 tablëspoon cooking oil
- 2 - 3 pounds oxtail cut up mëdium piëcës
- 1 onion choppëd
- 1 Tablëspoon mincëd garlic
- 2 tëaspoons frësh choppëd thymë
- 1 tëaspoon smokëd paprika
- 1 tablëspoon këtchup /tomato pastë
- 1 Wholë Scotch bonnët pëppër
- 2 grëën onions choppëd
- 5-6 Wholë pimënto sëëds (allspicë),
- 1 Tablëspoon Worcëstërshirë saucë
- 1- tëaspoon curry or morë adjust to prëfërëncë
- 1 pound carrots
- 1 Tablëspoon bouillon powdër or cubë (optional)
- Salt to tastë
- 15 oz Cannëllini Bëans , drainëd, rinsëd
- 2 Largë potatoës, cut into chunks
INSTRUCTIONS:
- Sëason oxtail with salt and pëppër. Sët asidë
- In a largë cast iron or saucë pan hëat oil (about 2-3 Tablëspoons) ovër mëdium hëat, until hot. If using a cast iron , only usë about a Tablëspoon of oil.
- Add thë oxtail sauté stirring frëquëntly any brownëd bits off thë bottom of thë pot, until oxtail is brown. Drain oil if nëcëssary (lëavë about 1-2 tablëspoons)
- Add onions, grëën onions, garlic, thymë, all spicë, Worcëstërshirë, smokëd paprika and stir for about a minutë. Throw in scotch bonnët pëppër, tomato pastë, bouillon, curry powdër and stir for anothër minutë.
- Thën add to crockpot/slow cookër, togëthër with carrots, bëans and potatoës
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.africanbites.com