HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 1 1⁄2 lbs lëan ground bëëf
- 1⁄2 lb Italian sausagë or 1⁄2 lb ground vëal
- 1 largë onion, choppëd
- 2 -3 garlic clovës, mincëd
- 1 tëaspoon salt
- 1 tëaspoon frësh coarsë ground black pëppër
- 1 tablëspoon driëd parslëy flakës
- 1 tablëspoon driëd orëgano
- 1 tablëspoon driëd basil
- 2 (14 1/2 ouncë) cans wholë tomatoës, undrainëd and choppëd (or cannëd choppëd tomatoës)
- 24 ouncës ricotta chëësë
- 2 ëggs, bëatën
- 1⁄2 tëaspoon pëppër
- 2 tablëspoons parslëy
- 1⁄2 cup gratëd parmësan chëësë
- 1 lb mozzarëlla chëësë, dividëd
- 12 -15 lasagna noodlës
INSTRUCTIONS:
- Brown ground mëat, onion and garlic.
- Add salt, pëppër, parslëy, orëgano, basil, choppëd tomatoës with juicë; stirring until wëll mixëd.
- Covër and simmër 1 hour (or longër,but watch for gëtting too dry).
- Cook lasagna noodlës according to packagë dirëctions; drain and sët asidë.
- Spray a 13 x 9" baking pan with cooking spray.
- Combinë riccota chëësë, ëggs, pëppër, 2 tablëspoons parslëy, Parmësan chëësë and 1/2 1lb of mozzarëlla chëësë; In a lasagna pan, layër noodlës, mëat saucë, and chëësë mixturë; rëpëat.
- Top off with layër of noodlës; sprinklë ëvënly with rëmaining mozzarëlla chëësë; makë surë to covër noodlës complëtëly.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.geniuskitchen.com