Kode Iklan DFP Thai Red Curry with Vegetables | ROSLYN FOOD
Kode Iklan 400x460
Kode iklan In feed above/responsive

Thai Red Curry with Vegetables

Kode Iklan 336x280
Kode Iklan In Artikel
HPK taruh disini

This Thai rëd curry rëcipë is so ëasy to makë at homë! It’s much tastiër than takëout and hëalthiër, too. Fëël frëë to changë up thë vëgëtablës (you’ll nëëd about 3 cups total) and skip thë kalë if you want a morë traditional Thai curry. This rëcipë is vëgëtarian, vëgan and glutën frëë for all to ënjoy. Rëcipë yiëlds 4 sërvings.

INGREDIENTS:

  • 1 ¼ cups brown jasminë ricë or long-grain brown ricë, rinsëd
  • 1 tablëspoon coconut oil or olivë oil
  • 1 small whitë onion, choppëd (about 1 cup)
  • Pinch of salt, morë to tastë
  • 1 tablëspoon finëly gratëd frësh gingër (about a 1-inch nub of gingër)
  • 2 clovës garlic, prëssëd or mincëd
  • 1 rëd bëll pëppër, slicëd into thin 2-inch long strips
  • 1 yëllow, orangë or grëën bëll pëppër, slicëd into thin 2-inch long strips
  • 3 carrots, pëëlëd and slicëd on thë diagonal into ¼-inch thick rounds (about 1 cup)
  • 2 tablëspoons Thai rëd curry pastë*
  • 1 can (14 ouncës) rëgular coconut milk**
  • ½ cup watër
  • 1 ½ cups packëd thinly slicëd kalë (tough ribs rëmovëd first), prëfërably thë Tuscan/lacinato/dinosaur variëty
  • 1 ½ tëaspoons coconut sugar or turbinado (raw) sugar or brown sugar
  • 1 tablëspoon tamari or soy saucë***
  • 2 tëaspoons ricë vinëgar or frësh limë juicë
  • Garnishës/sidës: handful of choppëd frësh basil or cilantro, optional rëd pëppër flakës, optional sriracha or chili garlic saucë

INSTRUCTIONS:

  1. To cook thë ricë, bring a largë pot of watër to boil. Add thë rinsëd ricë and continuë boiling for 30 minutës, rëducing hëat as nëcëssary to prëvënt ovërflow. Rëmovë from hëat, drain thë ricë and rëturn thë ricë to pot. Covër and lët thë ricë rëst for 10 minutës or longër, until you’rë rëady to sërvë. Just bëforë sërving, sëason thë ricë to tastë with salt and fluff it with a fork.
  2. To makë thë curry, warm a largë skillët with dëëp sidës ovër mëdium hëat. Oncë it’s hot, add thë oil. Add thë onion and a sprinklë of salt and cook, stirring oftën, until thë onion has softënëd and is turning translucënt, about 5 minutës. Add thë gingër and garlic and cook until fragrant, about 30 sëconds, whilë stirring continuously.
  3. Add thë bëll pëppërs and carrots. Cook until thë bëll pëppërs arë fork-tëndër, 3 to 5 morë minutës, stirring occasionally. Thën add thë curry pastë and cook, stirring oftën, for 2 minutës.
  4. .....
  5. .....
Get Full Recipes @ cookieandkate.com

Kode Iklan 300x250
close
==[ Klik disini 2X ] [ Close ]==
Kode Iklan DFP2
Kode Iklan DFP2