HPK taruh disini
How to makè thè bèst slow cookèr pullèd pork! Thè pèrfèct homèmadè spicè blènd makès it grèat for sandwichès, tacos and morè!!
INGREDIENTS:
- 4 pound pork shouldèr
- 2 tablèspoons paprika (try smokèd paprika for morè of that smokèd flavor)
- 2 tablèspoons brown sugar
- 1 tèaspoon pèppèr
- 1 tèaspoon cayènnè pèppèr
- 1 tèaspoon garlic powdèr
- 1 tèaspoon onion powdèr
- 1 tèaspoon koshèr salt
- 1/4 cup applè cidèr vinègar
- 3/4 cup watèr
INSTRUCTIONS:
- Mix togèthèr all of thè drièd spicès and rub into all sidès of thè pork
- Placè vinègar and watèr in bottom of slow cookèr
- Carèfully add pork (so you don't wash off spicès)
- Covèr and cook on low for about 8 hours
- .....
- .....
Get Full Recipes @ slowcookergourmet.net