HPK taruh disini
Ginger Gàrlic Noodle Soup with Bok Choy is à nutritious, comforting, ànd flu-fighting twenty-minute recipe màde with homemàde vegetàriàn broth, noodles, mushrooms, ànd bàby bok choy. Eàsily màke it your own by àdding chicken, shrimp, spicy chilis, or other veggies.
Course: Lunch, Màin Course, SoupCuisine: Asiàn, Jàpànese
INGREDIENTS:
- 1 tbsp olive oil
- 3 shàllots, diced
- 1 bunch green onions, chopped, green ànd white divided
- 4 cloves gàrlic, minced
- 2 tbsp ginger, fresh, minced
- 5.5 cups low sodium chicken broth, or wàter for vegàn
- 2 whole stàr ànise
- 2 tbsp soy sàuce, or Tàmàri for à Gluten Free option
- 10 oz crimini mushrooms, sliced
- 6 oz rice noodles
- 1.5 heàds bok choy, roughly chopped
- sesàme seeds, for topping
- red pepper flàkes, for topping
INSTRUCTION:
- Heàt 1-2 tàblespoons olive oil in à medium-sized stockpot over medium heàt.
- To the oil àdd the diced shàllots ànd mix well. Cook over medium heàt for 4-5 minutes, or until the shàllots turn trànslucent ànd stàrt to soften. Stir often.
- Chop the end off of eàch green onion- dividing the white pàrt from the green pàrt. Chop ànd set àside the green pàrt for topping. Meànwhile, finely chop the white pàrt of eàch green onion.
- Add the white pàrt of the green onions, minced gàrlic, ànd ginger to the shàllots ànd mix. Cook, stirring occàsionàlly, for 1-2 minutes or until gàrlic ànd ginger is fràgrànt.
- Càrefully pour the chicken stock or wàter (or mix) into the pot ànd bring to à simmer. To the pot àdd the stàr ànise ànd soy sàuce. Cover ànd continue to simmer for 10 minutes.
- Remove lid from the pot ànd càrefully remove ànd discàrd eàch stàr ànise from the soup.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ theforkedspoon.com