HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 4 c. (8 oz.) uncookêd êgg noodlês
- 3 c. choppêd lêftovêr cookêd turkêy
- 1 (12 oz.) packagê frozên mixêd vêgêtablês, thawêd and warmêd
- 1 (10.5 oz.) can condênsêd crêam of chickên soup
- 1 c. sour crêam
- 1/3 c. milk
- 1 1/4 tsp. driêd thymê
- 1/2 tsp. driêd sagê
- 3/4 tsp. salt
- 1/2 tsp. pêppêr
- 1/4 c. shrêddêd or gratêd Parmêsan chêêsê
- 1 1/2 c. shrêddêd mozzarêlla chêêsê, dividêd
INSTRUCTIONS:
- Cook noodlês in saltêd watêr according to packagê dirêctions. Drain wêll.
- Whilê noodlês cook, placê condênsêd soup, sour crêam, milk, thymê, sagê, salt, pêppêr, Parmêsan, and 1 cup shrêddêd mozzarêlla in a largê mixing bowl; stir until wêll combinêd. Add choppêd turkêy and mixêd vêgêtablês; stir to combinê. Add hot drainêd noodlês and stir to combinê.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.thekitchenismyplayground.com