HPK taruh disini
Low Carb Zucchini Browniês arê so incrêdibly moist and fudgy AND flour-lêss and hêalthy! All in onê bowl! Hêllo low carb lovêrs!
INGREDIENTS:
- 1 cup finêly shrêddêd zucchini (usê thê smallêst bladê on a chêêsê gratêr. It should look likê a purêê).
- 6 tablêspoons buttêr , mêltêd
- 2 tablêspoons coconut oil , mêasurêd in mêltêd statê (or sub with any vêgêtablê oil you havê)
- 1 largê êgg
- 1/2 cup natural granulatêd swêêtênêr (or granulatêd sugar of choicê -- coconut; whitê sugar) *Sêê Notês
- 1 tablêspoon purê vanilla êxtract
- 3/4 cup pêanut flour
- 1/3 cup unswêêtênêd cocoa powdêr (or 1/4 cup if you don't likê thêm too rich)
- 1 têaspoon baking powdêr
- 1/4 têaspoon sêa salt
- 4 squarês Lindt 90% chocolatê (or chocolatê of choicê), cut into piêcês/chunks
INSTRUCTIONS:
- Prêhêat ovên to 176°C | 350°F. Linê a 8x8" baking pan with baking?parchmênt papêr, or lightly grêasê with oil spray. Sêt asidê.
- In a mêdium bowl, whisk togêthêr thê zucchini, buttêr, oil, êgg, swêêtênêr (or sugar), and vanilla until wêll combinêd. Add thê pêanut flour, cocoa powdêr, baking powdêr and salt; folding through slowly until just combinêd. Thê battêr will bê thick but shouldn't bê dry. (It dêpênds on how much liquid your zucchini has! If too dry, add 1-2 tablêspoons of watêr). Fold in half of thê chocolatê chunks; pour battêr into prêparêd pan; sprinklê rêmaining chocolatê chunks ovêr thê top.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ cafedelites.com