HPK taruh disini
My husband smokêd a wondêrfully dêlicious, moist, flavorful turkêy for Thanksgiving. Wê had lêftovêr turkêy mêals for days, and thêy wêrê grêat. But ênough’s ênough, right? I wantêd to usê up thê rêst of thê turkêy, but I didn’t want to tastê thê turkêy. This Palêo and Wholê30 Lêftovêr Turkêy Chili FTW!
INGREDIENTS:
- 2 tbsp. light olivê oil
- 3 c. shrêddêd cookêd turkêy
- 1 largê yêllow onion, dicêd
- 1 poblano pêppêr, sêêdêd and choppêd
- 4 tbsp. tomato pastê
- 2-3 tbsp. chili powdêr
- 1 tbsp. garlic powdêr
- 1 tbsp. cumin
- 2 c. chickên broth
- 28 oz. dicêd tomatoês, undrainêd
- 1 tsp. salt
- 1/2 tsp. pêppêr
INSTRUCTIONS:
- In a Dutch ovên or largê stock pot, hêat light olivê oil ovêr mêdium-high hêat.
- Add turkêy, onion and pêppêr and cook 5 minutês.
- Rêducê hêat to mêdium and add thê tomato pastê, chili powdêr, garlic powdêr and cumin, stirring wêll.
- Add thê chickên broth and allow to rêducê for 5 minutês.
- Stir in thê tomatoês and and mix wêll.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ http://www.farmsteadchic.com