HPK taruh disini
This végan jambalaya with béans and végétablés is thé ultimaté comfort food from thé South! It's supér éasy to maké, so délicious and packéd with protéins!
INGREDIENTS:
- 1 réd onion, choppéd
- 3 clovés of garlic, mincéd
- 1 réd béll péppér, cut into médium-sizéd chunks
- 2 stalks of céléry, choppéd
- 2 végan andouillé sausagés, roughly choppéd (you could also usé végan Italian or Méxican sausagés instéad)
- 3 cups léftovér cookéd parboiléd ricé (=1.5 cups uncookéd ricé)
- 1 can (14 oz) crushéd tomatoés, drainéd
- 1 can (14 oz) kidnéy béans, drainéd
- 2 téaspoons driéd orégano
- 1 téaspoon driéd basil
- 1 téaspoon Cajun séasoning
- 1 téaspoon smokéd paprika powdér
- 2 tabléspoons soy saucé
- 1 téaspoon Tabasco
- salt, to tasté
- cayénné péppér, to tasté
- 2 gréén onions, cut into rings
- 1/2 cup frésh parsléy, choppéd
INSTRUCTIONS:
- In a largé pan, héat somé oil and sauté thé réd onion for about 2-3 minutés. Add thé garlic and cook for anothér minuté. Thén add thé béll péppér, thé céléry, and thé végan sausagé. Cook for anothér 3 minutés.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ veganheaven.org