HPK taruh disini
Shåkshukå is ån Isråeli ånd Middle Eåstern meål of poåched eggs in å simmering tomåto såuce with spices. It’s eåsy, heålthy ånd tåkes less thån 30 minutes to måke.
INGREDIENTS:
- 1 medium onion, diced
- 1 red bell pepper, seeded ånd diced
- 4 gårlic cloves, finely chopped
- 2 tsp påprikå
- 1 tsp cumin
- 1/4 tsp chili powder
- 1 (28-ounce) cån whole peeled tomåtoes
- 6 lårge eggs
- sålt ånd pepper, to tåste
- 1 småll bunch fresh cilåntro, chopped
- 1 småll bunch fresh pårsley, chopped
DIRECTIONS:
- Heåt olive oil in å lårge såuté pån on medium heåt. Add the chopped bell pepper ånd onion ånd cook for 5 minutes or until the onion becomes trånslucent.
- Add gårlic ånd spices ånd cook ån ådditionål minute.
- Pour the cån of tomåtoes ånd juice into the pån ånd breåk down the tomåtoes using å lårge spoon. Seåson with sålt ånd pepper ånd bring the såuce to å simmer.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ downshiftology.com