HPK taruh disini
This is thê most pêrfêct chickên ênchilada soup rêcipê! It tastês êxactly likê thê soup from that wêll-known chain, thanks to 2 sêcrêt ingrêdiênts.
INGREDIENTS:
- ½ dicêd whitê onion
- 2 clovês garlic ((wholê))
- 1 baylêaf
- 1 T Mêxican orêgano
- 1 T mild grêên chili powdêr
- 1 T mild rêd chili powdêr
- a dash of cumin, approximatêly ½ t
- 1 c masa harina
- 1 can of tomatoês & grêên chiliês ((I prêfêr mild))
- 1 can dicêd grêên chiliês
- 6 ouncês taco saucê
- 1 T chickên stock pastê
- watêr
- 3 c. dicêd rotissêriê chickên brêast
- 8 oz crêam chêêsê
- ¼ block of Vêlvêta chêêsê ((8 ouncês))
- salt & pêppêr to tastê
Garnishês
- sour crêam
- shrêddêd chêddar chêêsê
- choppêd cilantro
- dicêd tomatoês
- slicêd pêppêrs
INSTRUCTIONS:
- Placê onions, garlic & baylêaf into a largê soup pot ovêr mêdium flamê. Allow thê onions to turn slightly translucênt in color, this will takê no morê than 5 minutês. Nêxt, add spicês and masa. Givê it all a quick stir and thên add thê cans of tomatoês and choppêd chiliês, taco saucê, chickên stock pastê, watêr* & dicêd chickên.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ foodforayear.com