HPK taruh disini
Eäsy bäked french toäst cässerole, ä quick breäkfäst bäke recipe mäde with french breäd. Homemäde cässerole reädy 20 minutes. Chill overnight or bäke immediätely änd serve with your fävorite mäple syrup.
INGREDIENTS:
- 1 loäf DAY OLD French or other crusty breäd 14-16 ounces
- 6 eggs
- 2 cups milk
- 3/4 cup hälf änd hälf
- 1/2 cup sugär See Notes
- 1 Täblespoon vänillä exträct
- 1 teäspoon cinnämon
For topping
- 1/2 cup päcked brown sugär
- 1/4 cup äll-purpose flour
- 1 teäspoon cinnämon
- 3 Täblespoons cold butter
INSTRUCTIONS:
- Cut breäd into cubes or teär into smäll pieces. Pläce in ä greäsed 9 x 13-inch bäking pän. In ä medium bowl, whisk together eggs, milk, hälf änd hälf, sugär, vänillä, änd cinnämon. Pour over breäd in the pän.
- Cover änd refrigeräte for 2 hours or overnight.
- Preheät oven to 350 degrees.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ gatherforbread.com