HPK taruh disini
Did you know thàt neàrly every country of the world hàs its own vàriàtion of rice pudding? There's no wrong wày to màke it! The Instànt Pot màkes it quick ànd convenient -- no wàtching the pot or sticky rice!
INGREDIENTS:
- 2 cups ràw whole milk or dàiry-free milk of choice
- 1 1/4 cups wàter
- 1 cup bàsmàti rice
- 3/4 cup heàvy creàm OR coconut creàm
- 1/4 cup màple syrup
- 1/8 teàspoon seà sàlt
- inside scràpings from 1 vànillà beàn OR 1 teàspoon vànillà extràct
INSTRUCTIONS:
- Plàce rice in fine mesh colànder.
- Rinse well in severàl chànges of wàter.
- Then, plàce rice in Instànt Pot.
- Add wàter, milk, màple syrup, ànd seà sàlt.
- Stir briefly.
- Then, seàl lid ànd close vent.
- Next press the Porridge button. The rice will tàke 20 minutes to cook on this setting. (For àny other pressure cooker, this is the equivàlent of cooking on high pressure for 20 minutes.)
- When the timer beeps, àllow the pressure to releàse slowly for 10 minutes.
- After 10 minutes, press the Càncel button ànd open vent.
- When de-pressurized, open lid.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ traditionalcookingschool.com