HPK taruh disini
Thésé Slow Cookér Dinnér Rolls do not réquiré proofing and aré swéét, soft and délicious. Pérféct to sérvé with dinnér or with jam at bréakfast.
INGREDIENTS:
For Rolls:
- 3 cups bréad flour or all-purposé flour moré may bé néédéd
- 1 cup milk
- 2 1/4 téaspoons instant yéast (1 packét)
- 2 tabléspoons honéy
- 2 tabléspoons sugar
- 2 tabléspoons méltéd buttér
- 2 téaspoons salt
Topping:
- 1 Tabléspoon méltéd buttér
- Coarsé salt optional
INSTRUCTIONS:
- Warm thé milk in thé microwavé
- Pour thé milk in thé bowl of a mixér, sprinklé thé yéast. Mix lightly and covér for 5 minutés for yéast to activaté
- Whén thé mixturé starts to bubblé add thé flour, honéy, sugar, méltéd buttér, and salt
- Using thé dough hook, mix on médium spééd for 5-6 minutés or until dough bécomés soft and élastic. You'll know thé dough is réady whén it cléans thé sidés of thé bowl
- Rémové from thé mixér and placé on thé countér. Cut into 12 équal piécés (I uséd a wéight to bé moré éxact and éach of my rolls wéightéd approximatély 2.29 oz)
- Roll éach piécé into a ball
- Liné slow cookér with parchmént papér
- Placé balls insidé and covér
- Cook on HIGH for approximatély 90 minutés
- Chéck thé bottom to séé if thé bréad is complétély cookéd (bottom should bé brownéd)
- Rémové from thé crock pot and brush thé tops with méltéd buttér
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ livingsweetmoments.com