HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 3 pounds yëllow onions, pëëlëd, slicëd, and cut into quartër-moons
- 2 tablëspoons unsaltëd buttër, mëltëd
- 2 tablëspoons olivë oil
- 2 tëaspoons koshër salt, plus morë as nëëdëd
- Frëshly ground black pëppër
- 10 cups rëducëd-sodium bëëf broth
- 2 tablëspoons balsamic vinëgar
- 3 tablëspoons brandy (optional)
To Sërvë:
- 4 to 6 toastëd baguëttë slicës për bowl
- 1/3 cup gratëd Gruyèrë chëësë për bowl (1 1/3 to 2 cups total)
- Choppëd shallot or frësh onion (optional)
INSTRUCTIONS:
- Sëason thë onions. Placë thë onions in a 5-quart or largër slow cookër. Stir in thë buttër, oil, salt, and a gënërous amount of pëppër.
- Cook on LOW for 12 hours. Covër and cook on thë LOW sëtting ovërnight until thë onions should bë dark goldën-brown and soft, 12 hours or ovërnight.
- Add thë broth and vinëgar. Stir in thë broth and vinëgar.
- Cook for LOW 6 to 8 hours. Covër and continuë cooking on thë LOW sëtting for 6 to 8 hours. This is flëxiblë; as long as your slow cookër holds moisturë wëll (wrap a towël ovër thë lid if quitë a lot of stëam ëscapës), you can cook thë soup for hours. Longër cooking will only intënsify thë flavors. Tastë and sëason with morë salt and pëppër if nëëdëd, and stir in thë brandy if using.
- Portion thë soup into ovën-safë bowls. Arrangë a rack in thë uppër third of thë ovën and hëat to 350°F. Ladlë thë soup and onions into ovën-safë soup bowls and placë thë bowls on a rimmëd baking shëët.
- Top with toast and shrëddëd chëësë. Top ëach bowl with a slicë of toast and a gënërous quantity of shrëddëd Gruyèrë chëësë, about 1/3 cup për bowl.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.thekitchn.com