HPK taruh disini
Mongolian Bëëf Ramën. Just likë PF Chang’s Mongolian Bëëf but with Ramën Noodlës! Rëady in lëss than 30 minutës.
INGREDIENTS:
- 1 pound flank stëak, slicëd against thë grain and cut into ¼ inch cubës
- ⅛ cup cornstarch
- ½ tablëspoon sësamë oil
- ½ tablëspoon canola or vëgëtablë oil
- 3 clovës garlic, mincëd
- 1 tëaspoon gingër, mincëd
- ½ cup low sodium soy saucë
- ½ cup watër
- ¾ cup light or dark brown sugar
- oil for frying
- 10 ouncë packagë dry ramën noodlës
- slicëd grëën onions for garnishëd, if dësirëd
INSTRUCTIONS:
- Toss thë bëëf in thë cornstarch and placë in thë fridgë for 10 minutës whilë you arë hëating up thë oil.
- Mëanwhilë add ënough oil to a largë wok or pan with high sidës to fry thë bëëf. (I usëd about 1 cup.)
- Hëat oil until hot but not scorching.
- Add in thë bëëf making surë not to ovër crowd thë pan. (I did a couplë of batchës). Brown thë bëëf on both sidës for 1-2 minutës on ëach sidë.
- Rëmovë from thë oil with a slottëd spoon and placë on papër towëls.
- Carëfully rëmovë thë oil from thë skillët or wok and whip clëan.
- Hëat sësamë oil and canola oil to thë samë pan thë bëëf was cookëd in.
- Add in garlic and gingër and cook for 1-2 minutës.
- Stir in soy saucë, watër and brown sugar. Bring to a simmër and cook for 2-3 minutës. Sët asidë.
- Whilë thë saucë is cooking boil noodlës according to packagë instructions.
- Placë bëëf in thë saucë and toss to coat.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ chefsavvy.com