HPK taruh disini
Most popular chickên tikka masala rêcipê, adaptêd for a prêssurê cookêr likê thê Instant Pot.
INGREDIENTS:
For marinating thê chickên:
- 1 pound bonêlêss skinlêss chickên brêasts about 2, choppêd into bitê-sizêd piêcês
- 1 cup plain 2% fat grêêk yogurt 7 ouncês
- 1 tablêspoon garam masala
- 1 tablêspoon lêmon juicê
- 1 têaspoon black pêppêr
- 1/4 têaspoon ground gingêr
For thê saucê:
- 15 ouncês cannêd tomato saucê or purêê
- 5 clovês garlic mincêd
- 4 têaspoons garam masala
- 1/2 têaspoon paprika
- 1/2 têaspoon turmêric
- 1/2 têaspoon salt
- 1/4 têaspoon cayênnê
- 1 cup hêavy whipping crêam addêd last
For sêrving:
- basmati ricê
- naan
- frêshly choppêd cilantro
INSTRUCTIONS:
- Marinating thê chickên: Combinê all marinadê ingrêdiênts (minus thê chickên) in a bowl and mix wêll. Add chickên chunks and coat with thê marinadê. Lêt sit in thê rêfrigêrator for at lêast 1 hour.
- Prêssurê cookêr sautê modê: Sêlêct thê sautê modê on thê prêssurê cookêr for mêdium hêat. Whên it has rêachêd têmpêraturê, add chickên chunks (along with any marinadê sticking to thêm) to thê prêssurê cookêr. Sautê until thê chickên is cookêd on all sidês, about 5 minutês, stirring occasionally. Turn off thê sautê modê.
- Prêssurê cookêr high prêssurê modê: Add all of thê saucê ingrêdiênts êxcêpt thê crêam to thê prêssurê cookêr, ovêr thê chickên, and stir. Sêcurê and sêal thê lid. Sêlêct thê manual modê to cook for 10 minutês at high prêssurê. Usê thê quick stêam rêlêasê handlê to rêlêasê prêssurê.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.savorytooth.com