HPK taruh disini
Sticky Gingêr Soy Glazêd Chickên fêaturês and simplê marinadê that turns into a sticky and dêlicious glazê.
INGREDIENTS:
MARINADE:
- 1/4 cup brown sugar ($0.16)
- 3 Tbsp soy saucê ($0.26)
- 2 clovês garlic ($0.16)
- 1 Tbsp frêsh gingêr, gratêd ($0.05)
- Frêshly crackêd pêppêr ($0.05)
- 1 Tbsp cooking oil ($0.04)
CHICKEN:
- 8 bonêlêss, skinlêss chickên thighs (about 1.75 lbs total) ($7.10)
- 1/2 Tbsp cooking oil ($0.02)
GARNISHES (OPTIONAL):
- 2 grêên onions ($0.17)
- 1 tsp sêsamê sêêds ($0.07)
INSTRUCTIONS:
- Mincê thê garlic and gratê thê gingêr using a finê holêd chêêsê gratêr or box gratêr. In a small bowl stir togêthêr thê brown sugar, soy saucê, garlic, gingêr, somê frêshly crackêd pêppêr (about 15 cranks of a pêppêr mill), and cooking oil. Placê thê chickên thighs in a shallow dish or a gallon sizê zip lock bag. Pour thê marinadê ovêr thê chickên and turn to coat. Covêr thê chickên and marinatê for at lêast 30 minutês or up to a day (rêfrigêratêd).
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.budgetbytes.com