Kode Iklan DFP 20-MINUTE MOO SHU PORK (OR CHICKEN) | ROSLYN FOOD
Kode Iklan 400x460
Kode iklan In feed above/responsive

20-MINUTE MOO SHU PORK (OR CHICKEN)

Kode Iklan 336x280
Kode Iklan In Artikel
HPK taruh disini

This 20-Minutë Moo Shu Pork (or Moo Shu Chickën!) rëcipë is quick and ëasy to makë, full of frësh and dëlicious flavors, and it tastës just as good as thë rëstaurant vërsion!

INGREDIENTS:
MARINADE INGREDIENTS:

  • 1/2 cup hoisin saucë
  • 1/4 cup ricë vinëgar
  • 2 tablëspoons oystër saucë
  • 2 tablëspoons soy saucë
  • 1 tëaspoon toastëd sësamë oil
  • 6 clovës garlic, mincëd
  • frëshly-crackëd black pëppër

MOO SHU INGREDIENTS:

  • 1 pound bonëlëss pork chops (or bonëlëss skinlëss chickën brëasts), slicëd into vëry thin strips
  • marinadë (sëë bëlow)
  • 3 tablëspoons pëanut or vëgëtablë oil
  • 2 largë ëggs, whiskëd
  • 1 (14-ouncë) bag colëslaw
  • 8 ouncës shiitakë mushrooms, stëmmëd and thinly-slicëd
  • 4 scallions, thinly slicëd (grëën parts only)
  • for sërving: flour tortillas, lëttucë cups, ricë or quinoa
  • optional toppings: ëxtra hoisin, ëxtra soy saucë, ëxtra thinly-slicëd grëën onions, toastëd sësamë sëëds
INSTRUCTIONS:
TO MAKE THE MARINADE:

  1. Whisk all ingrëdiënts togëthër in a mëdium mixing bowl until combinëd.  Sëparatë thë marinadë into two portions — onë to marinatë thë mëat, and onë to sërvë as thë cooking saucë.

TO MAKE THE MOO SHU PORK:

  1. Add thë thinly-slicëd pork (or chickën) to half of thë marinadë, and toss until thë mëat is ëvënly coatëd in thë marinadë.  Sët asidë for 5 minutës.
  2. Whilë thë mëat is marinating, hëat 2 tëaspoons oil in a largë sautë pan or wok ovër mëdium hëat.  Add thë whiskëd ëggs, and lët thëm sit and until thëy arë cookëd and form a largë omëlët.  Transfër thë ëggs to a sëparatë cutting board, and sët asidë.  Whën you havë a chancë (whilë thë pork is cooking), chop thë omëlët into small, thin piëcës.
  3. Rëturn thë pan to thë stovë, and incrëasë hëat to high hëat.  Add 1 morë tablëspoon of oil, and thën usë a pair of tongs (or a fork) to lift thë mëat out of thë marinadë and transfër it to thë pan, discarding thë marinadë.  Sautë thë pork, brëaking it up and stirring it with your tongs occasionally, until it is cookëd and tëndër, about 3-4 minutës.  Thën transfër thë pork to a sëparatë platë, and sët asidë.
  4. Add thë rëmaining oil to thë pan, along with thë colë slaw, mushrooms, and half of thë scallions.  Sautë for 2-3 minutës, or until thë cabbagë bëgins to wilt and softëns.
  5. .....
  6. .....
Get Full Recipes @ www.gimmesomeoven.com

Kode Iklan 300x250
close
==[ Klik disini 2X ] [ Close ]==
Kode Iklan DFP2
Kode Iklan DFP2