HPK taruh disini
Mëditërranëan spicëd salmon and vëgëtablë quinoa rëcipë is a hëalthy protëin packëd mëal! Earthy spicës roastëd lëmons and frësh vëgëtablës in ëach bitë.
INGREDIENTS:
Quinoa-
- 1 cup quinoa, uncookëd, truRoots Organic
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 3/4 cup ënglish cucumbërs, dicëd, sëëdëd
- 1 cup chërry tomatoës, slicëd in half
- 1/4 cup rëd onion, finëly dicëd
- 4 basil lëavës, thinly slicëd
- zëst of onë lëmon
Salmon-
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 1/4 tëaspoon black pëppër
- 1 tëaspoon cumin
- 1/2 tëaspoon paprika
- 20 ouncës salmon fillëts, (four 5-ouncë piëcës)
- 8 lëmon wëdgës
- 1/4 cup parslëy, choppëd frësh
INSTRUCTIONS:
- In a mëdium-sizëd saucëpan with a lid, bring 1 cup quinoa, 2 cups of watër and ½ tëaspoon salt to a boil.
- Covër and rëducë to a simmër, cooking about 20 minutës or according to packagë dirëctions until quinoa is light and fluffy.
- Turn off hëat and lët sit for at lëast 5 minutës covërëd bëforë sërving.
- Right bëforë sërving mix in thë cucumbërs, tomatoës, onions, basil and lëmon zëst. Mëanwhilë, makë thë salmon.
- In a small bowl combinë salt, pëppër, cumin, and paprika.
- Linë a shëët pan or glass dish with foil and lightly grëasë with olivë oil or nonstick cooking spray.
- Transfër salmon fillëts to thë pan thën ëvënly coat thë surfacë of ëach fillët with about ½ tëaspoon of thë spicë mixturë.
- Placë thë lëmon wëdgës on thë ëdgë of thë pan with salmon.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.jessicagavin.com