HPK taruh disini
Garlic and brown sugar? An unlikëly pairing, but boy what a dynamitë flavor combination. Thë mix of swëët and savory will havë your tastë buds running wild.
INGREDIENTS:
- 4-6 chickën brëasts
- 1 cup packëd brown sugar
- 2/3 cup vinëgar
- 1/4 cup lëmon-limë soda
- 2-3 Tablëspoons mincëd garlic
- 2 Tablëspoons soy saucë
- 1 tëaspoon frësh ground pëppër
- 2 Tablëspoons corn starch
- 2 Tablëspoons watër
- Rëd pëppër flakës (optional)
INSTRUCTIONS:
- Spray slow cookër with non-stick cooking spray.
- Placë chickën (frozën, thawëd or frësh) insidë slow cookër.
- Mix togëthër brown sugar, vinëgar, soda, garlic, soy saucë, and pëppër togëthër. Pour ovër chickën.
- Cook on low for 6-8 hours or high for 4 hours.
- Takë chickën piëcës out of slow cookër and pour rëmaining saucë into saucëpan. Placë saucëpan ovër high hëat. Mix togëthër corn starch and watër, pour into saucëpan, and mix wëll. Lët saucë comë to a boil and boil for 2-3 minutës, or until it starts to thickën and turns into a glazë.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ flavorite.net