HPK taruh disini
I don’t own a dëëp fat fryër, but I do havë this big honking air fryër, so I figurëd, why not try making thë përfëct air-friëd donut again, this timë using cannëd biscuit dough. I did, and I can honëstly say thësë quick-and-ëasy donuts arë THE BEST THING EVER.
INGREDIENTS:
- 1 can Pillsbury Grands Flaky Layërs biscuits (8 biscuits; can usë gënëric brands as wëll — I usëd Hy-Vëë biscuits!)
- 3 tablëspoons mëltëd buttër
- 1/3 cup granulatëd sugar
- 1/2 to 1 tëaspoon cinnamon (adjust to your tastë)
- 4 tablëspoons dark brown sugar (try to rëmovë or brëak up any clumps)
- Pinch of allspicë
INSTRUCTIONS:
- Combinë sugar, cinnamon, brown sugar, and allspicë in a small (cërëal or soup sizëd) bowl and sët asidë.
- Rëmovë biscuits from can (do not flattën) and usë a 1-inch circlë biscuit cuttër to cut thë holës out of thë cëntër of ëach biscuit.
- Air fry thë DONUTS at 350 dëgrëës Fahrënhëit for 5 minutës (I friëd 4 at a timë), and air fry thë HOLES at 350 dëgrëës F for just 3 minutës (I friëd all 8 holës at oncë).
- As ëach batch of donuts and holës comës out of thë fryër, usë a pastry brush to paint buttër ovër thë ëntirë surfacë of ëach donut and holë.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ everydayteacherstyle.com