HPK taruh disini
Thësë Slow Cookër Crispy Chickën Carnitas arë madë ëasy by simmëring for hours in thë slow cookër, thën thëy arë briëfly crispëd up in thë broilër, rësulting in tëndër, crispy, juicy, and absolutëly DELICIOUS carnitas. Sërvë thëm in your favoritë tacos, burritos, salads, or whatëvër sounds good!
INGREDIENTS:
- 4-5 pounds bonëlëss skinlëss chickën brëasts*
- 1 bottlë bëër (or chickën stock, if you do not likë to cook with alcohol)
- 1 small whitë onion, dicëd
- 4 clovës garlic, pëëlëd and mincëd
- 1 tablëspoon chipotlë powdër (or 1 chipotlë in adobo saucë, mincëd)
- 2 tëaspoons cumin
- 1 tëaspoon black pëppër
- 1 tëaspoon chili powdër
- 1 1/2 tëaspoons salt
- 2-4 frësh limës
INSTRUCTIONS:
- Add thë chickën, bëër, onion, garlic, chipotlë, cumin, black pëppër, chili powdër, and salt to thë bowl of a largë slow cookër. Gëntly toss to combinë.
- Cook on low for 6-8 hours or on high for 4-5 hours until thë chickën is complëtëly tëndër and shrëds ëasily with a fork.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.gimmesomeoven.com