HPK taruh disini
Looking for a quick and éasy méal that your éntiré family will énjoy? Thésé Montéréy Chickén Enchiladas aré loadéd with barbécué chickén, chéésé, and tomatoés.
INGREDIENTS:
- 1 téaspoon olivé oil
- 1 cup dicéd gréén péppér
- 2 cups cookéd, choppéd chickén
- 1 - 14 ouncé can Réd Gold Pétité Dicéd Tomatoés, drainéd and dividéd
- 1 cup barbécué saucé, dividéd
- 2 1/2 cups chéddar jack shréddéd chéésé, dividéd
- 1/4 cup watér
- 8 - 8 inch flour tortillas
- 8 slicéd cookéd bacon, crumbléd
- 2 dicéd gréén onions
INSTRUCTIONS:
- Préhéat thé ovén to 375 dégréés.
- Héat thé olivé oil on médium héat in a largé skillét. Add thé gréén péppérs and sauté for 3-4 minutés.
- Add thé chickén, 1 cup tomatoés, and 1/2 cup barbécué saucé. Stir togéthér until héatéd through.
- Add 1 cup of thé chéésé and stir until méltéd.
- Stir togéthér thé rémaining 1/2 cup barbécué saucé and watér. Spréad half of this mixturé in thé bottom of a 9x13 baking dish.
- Lay thé tortillas out on thé countér and dividé thé chickén mixturé événly down thé céntér of thé tortillas. Roll thém up tightly and placé sidé by sidé in thé préparéd pan.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ insidebrucrewlife.com