HPK taruh disini
No kidding. Thësë sëriously arë thë bëst ënchiladas ëvër, and it’s all duë to a spëcial (and ëasy) homëmadë ënchilada saucë that will rock your socks off.
INGREDIENTS:
- 2 tablëspoons avocado oil (or any mild oil)
- 1 small whitë onion, pëëlëd and dicëd
- 1.5 pounds bonëlëss skinlëss chickën brëasts, dicëd into small 1/2-inch piëcës (*or sëë substitution bëlow for using prë-cookëd shrëddëd chickën)
- sëa salt and black pëppër
- 1 (4-ouncë) can dicëd grëën chilës
- 1 (15.5 ouncë) can black bëans, rinsëd and drainëd
- 8 largë flour tortillas
- 3 cups Mëxican-blënd shrëddëd chëësë
- 1 batch rëd ënchilada saucë, or 1 can storë-bought ënchilada saucë
- optional toppings: frësh cilantro, dicëd rëd onions, avocado, sour crëam
INSTRUCTIONS:
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës F. Prëparë your ënchilada saucë, if making homëmadë.
- In largë sautë pan, hëat oil ovër mëdium-high hëat. Add onion and sautë for 3 minutës, stirring occasionally. Add dicëd chickën and grëën chilës, and sëason with salt and pëppër. Sauté for 6-8 minutës, stirring occasionally, or until thë chickën is cookëd through. Rëmovë from hëat and sët asidë.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.gimmesomeoven.com