HPK taruh disini
INGREDIENTS:
- 1/2 cup water
- 2 tablespòòns sòy sauce
- 2 tablespòòns hòisin sauce
- 2 teaspòòns còrnstarch
- 1 teaspòòn grated fresh ginger
- 1 teaspòòn tòasted sesame òil
- 1 pòund bròccòli
- 1 yellòw sweet pepper
- 2 tablespòòns còòking òil
- 12 òunces skinless, bòneless chicken, cut intò bite-size pieces
- 2 cups chòw mein nòòdles òr hòt còòked rice
INSTRUCTIONS:
- Fòr sauce, in a small bòwl stir tògether water, sòy sauce, hòisin sauce, còrnstarch, ginger, and sesame òil. Set aside.
- Cut flòwerets fròm bròccòli stems and separate flòwerets intò small pieces. Cut bròccòli stems cròsswise intò 1/4-inch slices. Cut pepper intò shòrt, thin strips.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.bhg.com