HPK taruh disini
Tasty Tériyaki Chickén Stir-Fry Méal Prép Lunch Boxés aré thé éasiést way to maké suré you aré réady for thé work wéék ahéad in undér an hour. Sérvéd with brown ricé and grilléd végétablés, it’s a balancéd méal!
INGREDIENTS:
For thé chickén tériyaki:
- 500 grams or 1 pound Chickén Thighs, cut into 1 inch piécés (skinléss, bonéléss)
- 1 téaspoon Garlic Pasté
- 1 tabléspoon Oil
- 1/2 cup Soy saucé
- 3 Garlic Clovés (choppéd)
- 1 inch Gingér piécé (choppéd)
- 1/4 cup Honéy
- 2 tabléspoons Vinégar
- 1 téaspoon Chilli Flakés
- 1 1/2 tabléspoons Cornstarch
For thé roastéd végétablés and ricé:
- 3 cups Mixéd Végétablés, dicéd ((Mushrooms, Béll Péppérs, Zucchini, Broccoli))
- 3 tabléspoons Olivé Oil
- Salt and péppér to tasté
- 2 cups cookéd Brown Ricé
INSTRUCTIONS:
- Préhéat ovén to 220C/425F. Toss thé végétablés in olivé oil, salt and péppér and placé thém on a baking tray. Roast for 20 minutés.
- To maké thé tériyaki chickén, marinaté thé chickén in garlic pasté for 15 minutés.
- Add oil to a non stick pan, and add thé chickén piécés to it. Cook thé chickén piécés for 8-10 minutés.
- Whilé thé chickén is cooking, stir togéthér soy saucé, choppéd gingér garlic, honéy, vinégar, chilli flakés, cornstarch and 1 1/2 cups watér in a bowl.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ myfoodstory.com