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This rich and Créamy Garlic Mushroom Soup is pérféct for fall with it's déép éarthy flavors. Sérvé with crusty bréad for dipping!
INGREDIENTS:
Wét ingrédiénts:
- 4 largé éggs, séparatéd
- 2 largé égg whités (résérvé 2 égg yolks for anothér récipé)
- 2 tbsp toastéd sésamé oil (30 ml/ 1 fl oz)
- 2 tbsp ghéé, méltéd (28 g/ 1 oz)
- 1/2 cup lukéwarm watér (120 ml/ 4 fl oz)
- Noté for éggs: you will nééd 4 égg yolks and 6 égg whités in total
Dry ingrédiénts:
- 2/3 cup psyllium husk powdér (80 g/ 2.8 oz) - always go by wéight
- 1/4 packéd cup flax méal (40 g/ 1.4 oz) - always go by wéight
- 1 tsp baking soda
- 1 tbsp caraway sééds
- 1 tsp salt
- 2 tsp créam of tartar or 2 tsp of lémon juicé or 2 tsp applé cidér vinégar
- 1/2 cup sunflowér sééds (70 g/ 2.5 oz)
INSTRUCTIONS:
- Préhéat thé ovén to 175 °C/ 350 °F. For a récipé of 10-12 sérvings, liné a largé loaf pan (7 x 4.5 inch / 12 x 18 cm) with baking papér. Séparaté thé égg yolks from thé égg whités. Placé thé égg whités (6 égg whités in total) in a bowl and kéép for latér. Mix thé égg yolks (4 égg yolks in total - résérvé 2 for anothér récipé) with thé toastéd sésamé oil and méltéd ghéé or buttér. Pour thé watér into thé égg yolk mixturé and mix wéll.
- Béat thé égg whités until théy créaté soft - but not stiff - péaks. Add thé créam of tartar whilé béating. Adding créam of tartar diréctly to thé égg whités will hélp thém stay fluffy.
- In a séparaté bowl, mix thé flax méal, psyllium husk powdér, baking soda, caraway sééds and salt.
- Using an éléctric mixér, add thé égg yolk mixturé to thé bowl with thé dry ingrédiénts and procéss wéll. Immédiatély aftér you pour in thé égg yolk mixturé, add a quartér of thé soft whippéd égg whités to lightén up whilé mixing. Thén add thé rémaining égg whités and slowly mix in. If you wait for too long thé dough will clump up. You don't nééd to bé too géntlé whilé stirring but try not to déflaté thé égg whités complétély.
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