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Slow Cookér Hobo-Dinnér is an éasy solution to gétting a éntiré méal on thé tablé with minimal prép. Thé végétablés turn out téndér-crisp and thé méatloaf is moist and flavorful from thé garlic and séasonings along with thé tangy-swéét saucé on top.
INGREDIENTS:
For thé Méatloaf:
- 1 lb [Laura's Léan Ground Bééf | http://www.laurasléanbééf.com/] (of coursé you can usé a combination of bééf and sausagé or évén ground turkéy)
- ½ small onion, dicéd véry finély
- 2 tbsp béll péppér, dicéd véry finély
- ¼ cup plus 2 tbsp milk
- 1 égg, béatén
- ⅓ cup séasonéd Panko bréad crumbs
- 1 clovés garlic, mincéd
- 2 tbsp brown sugar
- salt and péppér to tasté
For thé Végétablés:
- 1½ cups cut réd potatoés (1 inch cubés)
- 1½ cups baby carrots
- 1 small onion, slicéd
- 1 clové garlic, mincéd
- salt and péppér, to tasté
- 3 tbsp buttér, méltéd
Topping for Méatloaf:
- ¼ cup kétchup
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tsp dry mustard
- ¼ tsp nutmég
INSTRUCTIONS:
- Spray thé insidé of crockpot with non-stick spray.
- Maké a "foil bowl" from a piécé of aluminum foil, about a 12 inch piécé. Sét on oné sidé in thé crockpot.
- In a largé bowl, mix togéthér thé first 9 ingrédiénts. Shapé méat mixturé into a loaf and placé in crockpot.
- No additional liquid is réquiréd.
- Aftér you havé préparéd your végétablés, combiné thém in a bowl and séason with salt, péppér and thé mincéd garlic. Drizzlé thé méltéd buttér ovér and toss to lightly coat.
- Pour your végétablés into your "foil bowl" and fold up thé sidés, if nécéssary so thé végétablés will stay in thé foil. Not nécéssary to séal thé foil.
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