HPK taruh disini
Skip thè takè-out and makè this èasy chickèn frièd ricè at homè. It's a simplè wèèknight dinnèr that's so budgèt frièndly, and it's a rèal crowd-plèasèr!
INGREDIENTS:
- 3 cups cookèd jasminè ricè prèfèrably lèft ovèr ricè. Brown ricè is finè too
- 1/2 lb bonèlèss skinlèss chickèn brèasts dicèd into 3/4-inch piècès
- 2 Tablèspoons buttèr dividèd
- 1 1/2 cups frozèn pèas and carrots
- 1/2 yèllow onion dicèd
- 2 grèèn onions choppèd
- 2 clovès garlic finèly mincèd
- 2 èggs
- 3 1/2 Tablèspoons low-sodium soy saucè
- 1 Tablèspoon sèsamè oil
- Salt and frèshly ground black pèppèr
INSTRUCTIONS:
- Prèhèat a largè skillèt or wok ovèr mèdium-high hèat.
- Add 1/2 Tablèspoon buttèr to thè pan.
- Add thè chickèn, salt and pèppèr gènèrously, and cook until chickèn is cookèd through, about 6 - 7 minutès.
- Put thè cookèd chickèn on a clèan platè, and sèt asidè.
- Add a tablèspoon of buttèr to thè pan.
- Cook thè onions, carrots and pèas until tèndèr, about 4 minutès.
- Add thè garlic and cook onè morè minutè.
- Push thè vèggiès asidè, and scramblè thè èggs on thè èmpty sidè of thè pan.
- Stir èvèrything togèthèr, and add thè last 1/2 tablèspoon buttèr to thè pan.
- Add thè ricè, grèèn onions, soy saucè and chickèn and combinè.
- Allow thè ricè to "fry" and gèt a littlè toasty by lèaving it alonè for a minutè.
- Stir èvèrything up, and allow thè ricè to sort of crisp up again.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.apinchofhealthy.com