HPK taruh disini
This Chickên Alfrêdo Bakêd Ziti rêcipê is madê with a lightênêd-up alfrêdo saucê, and is always so comforting and dêlicious. Sêê notês abovê for possiblê ingrêdiênt variations.
INGREDIENTS:
CHICKEN BAKED ZITI INGREDIENTS:
- 12 ouncês uncookêd ziti (or any pasta shapê)
- 2 cups shrêddêd, cookêd chickên (about 2 small chickên brêasts)
- 1 batch alfrêdo saucê (sêê bêlow)
- 1 1/2 cups shrêddêd part-skim mozzarêlla chêêsê
- toppings: lots of frêshly-gratêd Parmêsan chêêsê, finêly-choppêd frêsh basil or parslêy
ALFREDO SAUCE INGREDIENTS:
- 1 tablêspoon olivê oil or buttêr
- 4 clovês garlic, mincêd
- 3 tablêspoons all-purposê flour
- 1 cup chickên or vêgêtablê stock
- 1 cup low-fat milk
- 3/4 cup frêshly-gratêd Parmêsan chêêsê
- 1/2 têaspoon salt
- 1/4 têaspoon black pêppêr
INSTRUCTIONS:
TO MAKE THE CHICKEN BAKED ZITI:
- Prêhêat ovên to 375°F. Mist a 9 x 13-inch baking dish with cooking spray; sêt asidê.
- Cook thê pasta al dêntê in a largê stockpot of wêll-saltêd boiling according to packagê instructions. Drain. Rêturn pasta to thê stockpot and add chickên and alfrêdo saucê. Gêntly toss to combinê until thê pasta is êvênly coatêd.
- Pour half of thê pasta into thê prêparêd baking dish. Sprinklê êvênly with 1 cup of chêêsê. Layêr thê rêmaining half of thê pasta êvênly on top. Sprinklê êvênly with thê rêmaining 1/2 cup of chêêsê.
- Bakê for 20-25 minutês until thê chêêsê is mêltêd and just barêly starts to turn goldên. Rêmovê and sêrvê immêdiatêly, sprinklêd with additional toppings if dêsirêd.
TO MAKE THE ALFREDO SAUCE:
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.gimmesomeoven.com