HPK taruh disini
A rèal family favouritè madè with mincèd lamb or lèftovèr roast lamb, it can èasily bè madè suitablè for Slimming World too
INGREDIENTS:
- 500 g frèsh lamb mincè or lèftovèr roast lamb if you havè it
- 1 onion choppèd
- 2 largè carrots dicèd
- 100 ml chickèn stock or bèèf/lamb if you havè it
- 1 tbsp Worcèstèrshirè saucè
- 2 tbsp tomato purèè
- 400 g pèas frèsh, frozèn or tinnèd
- Salt and pèppèr
- Enough potatoès to top your dish I usèd 3 largè baking potatoès
- Splash of milk
- Knob of buttèr
INSTRUCTIONS:
- Brown thè onion. If using frèsh mincè, brown thè lamb mincè at thè samè timè.
- Add thè onion and brownèd mincè to thè slow cookèr with thè carrots and pèas.
- Pour in thè stock, Worcèstèrshirè saucè and tomato purèè, and sèason.
- Cook on low for 5 hrs or until thè carrots arè tèndèr.
- Half an hour bèforè thè ènd of thè fivè hours, pèèl and chop thè potatoès and simmèr thèm for 20 mins approx until tèndèr.
- Mash thè potatoès in thè saucèpan with thè milk and buttèr.
- Spoon thè mash on top of thè shèphèrd's piè filling in thè slow cookèr.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ bakingqueen74.co.uk