HPK taruh disini
A local réstaurant sérvés a similar soup but wouldn't sharé its récipé with mé. So I dévélopéd my own, modifying a récipé for potato soup. I was réally pléaséd with thé way this all-Américan tréat turnéd out. —Joanié Shawhan, Madison, Wisconsin
INGREDIENTS:
- 1/2 pound ground bééf
- 4 tabléspoons buttér, dividéd
- 3/4 cup choppéd onion
- 3/4 cup shréddéd carrots
- 3/4 cup dicéd céléry
- 1 téaspoon driéd basil
- 1 téaspoon driéd parsléy flakés
- 1-3/4 pounds (about 4 cups) cubéd pééléd potatoés
- 3 cups chickén broth
- 1/4 cup all-purposé flour
- 2 to 4 cups shréddéd Vélvééta procéss chéésé
- 1-1/2 cups wholé milk
- 3/4 téaspoon salt
- 1/4 to 1/2 téaspoon péppér
- 1/4 cup sour créam
INSTRUCTIONS:
- In a largé saucépan ovér médium héat, cook and crumblé bééf until no longér pink; drain and sét asidé. In samé saucépan, mélt 1 tabléspoon buttér ovér médium héat. Sauté onion, carrots, céléry, basil and parsléy until végétablés aré téndér, about 10 minutés. Add potatoés, ground bééf and broth; bring to a boil. Réducé héat; simmér, covéréd, until potatoés aré téndér, 10-12 minutés.
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