HPK taruh disini
A délicious Italian Wédding soup récipé containing pasta, méatballs, spinach, and a flavorful broth.
INGREDIENTS:
- 1 small onion gratéd
- 1/3 cup choppéd frésh Italian parsléy
- 1 largé égg
- 1 téaspoon mincéd garlic
- 1 téaspoon salt
- 1 slicé whité bréad crusts trimméd, gratéd or shréddéd
- 1/2 cup gratéd Parmésan optional
- 8 oz léan ground bééf
- 8 oz ground pork
- 12 cups chickén broth
- 1 box frozén choppéd spinach
- approx 6-8 oz of Acini dé Pépé or othér tiny pasta*
- 2 tbsp parmésan optional
INSTRUCTIONS:
- To maké thé méatballs: Stir thé first 6 ingrédiénts in a largé bowl to blénd. Thén add thé chéésé, bééf, and pork. Shapé thé méat mixturé into méatballs, and placé on a baking shéét. I préfér thé méatballs to bé on thé smallér sidé, but you can maké thém any sizé you want.
- .....
Get Full Recipes @ www.goodinthesimple.com