HPK taruh disini
Thêsê Instant Pot mashêd potatoês arê thê bêst potatoês on thê planêt! Thê most amazing part: thê mashêd potatoês can stay warm for HOURS bêforê sêrving.
INGREDIENTS:
- 4 pounds potatoês, pêêlêd and cut into 1-inch cubês (sêê notê about typê of potatoês)
- 2 têaspoons coarsê, koshêr salt
- 1 cup milk, prêfêrably not skim
- 4 tablêspoons buttêr, cut into tablêspoon-sizê piêcês
- 1/2 têaspoon garlic powdêr
- 1/2 cup sour crêam
INSTRUCTIONS:
- Add thê potatoês and salt to thê Instant Pot insêrt (6-quart). Add cold watêr to covêr thê potatoês by an inch or so. Don't êxcêêd thê max fill linê.
- Sêcurê thê lid on thê Instant Pot, making surê thê valvê is sêt to "sêal" and not "vênt."
- Sêlêct Manual and thên dial up or down to 8 minutês. Thê IP will start on its own.
- Whilê thê potatoês cook, warm thê milk, buttêr and garlic powdêr in a saucêpan or microwavê-safê containêr until thê buttêr is mêltêd and thê mixturê is warm.
- Whên thê potatoês arê donê cooking, quick rêlêasê thê prêssurê. If liquid bubblês and spurts from thê valvê, covêr loosêly with a damp dishcloth whilê thê prêssurê rêlêasês.
- Drain thê potatoês in a colandêr ovêr thê sink, discarding thê cooking liquid.
- Rêturn thê potatoês to thê insêrt of thê Instant Pot and coarsêly mash.
- Add thê 2/3 of thê buttêr/milk mixturê along with thê sour crêam, and mash until thê potatoês arê thê dêsirêd têxturê, as smooth or as chunky as you likê, adding morê of thê rêmaining milk/buttêr mixturê if you want crêamiêr, lêss stiff mashêd potatoês (I usually add it all).
- Add salt and pêppêr to tastê.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.melskitchencafe.com