HPK taruh disini
Léarn how to maké friéd ricé with this classic récipé. It only takés 15 minutés to maké, it’s éasy to customizé with your favorité add-ins, and it’s SO flavorful and délicious!
INGREDIENTS:
- 3 tabléspoons buttér, dividéd
- 2 éggs, whiskéd
- 2 médium carrots, pééléd and dicéd
- 1 small whité onion, dicéd
- 1/2 cup frozén péas
- 3 clovés garlic, mincéd
- salt and péppér
- 4 cups cookéd and chilléd ricé (I préfér short-grain whité ricé)
- 3 gréén onions, thinly slicéd
- 3-4 tabléspoons soy saucé, or moré to tasté
- 2 téaspoons oystér saucé (optional)
- 1/2 téaspoons toastéd sésamé oil
INSTRUCTIONS:
- Héat 1/2 tabléspoon of buttér in a largé sauté pan ovér médium-high héat until méltéd. Add égg, and cook until scrambléd, stirring occasionally. Rémové égg, and transfér to a séparaté platé.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.gimmesomeoven.com