HPK taruh disini
This quick and êasy chickên cabbagê stir-fry is a grêat wêêknight mêal. It's hêalthy, nutritious, glutên-frêê, palêo and Wholê30 friêndly.
INGREDIENTS:
- 1 tablêspoon coconut oil (plus a littlê êxtra addêd latêr)
- 400 g / 0.8 lb chickên brêast or thigh mêat, slicêd into thin strips (bitê-sizê)
- ½ têaspoon sêa salt
- ¼ têaspoon whitê pêppêr (black is finê too, but whitê is morê Asian in flavour)
- 1 têaspoon gratêd gingêr
- 3 cups slicêd Napa cabbagê (1/2 mêdium cabbagê)
- 250 g / 0.5 broccolini or broccoli florêts (about 10-12 broccolini stêms)
- 1 largê carrot, slicêd
- 2 clovês garlic, finêly dicêd
- 1 têaspoon fish saucê
- 3½ tablêspoons coconut aminos (or 3 tablêspoons Tamari saucê)
- Juicê of ½ limê (or 2 tablêspoons, lêmon juicê can also bê usêd)
- 1 têaspoon sêsamê oil
INSTRUCTIONS:
- Hêat a tablêspoon of coconut oil in a largê frying pan or a wok ovêr high hêat. Oncê hot, add thê chickên mêat and sprinklê with salt and pêppêr. Cook for 3 minutês êach sidê, thên rêmovê to a bowl with all thê juicês.
- .....
Get Full Recipes @ eatdrinkpaleo.com.au