HPK taruh disini
Say hèllo to your nèw favoritè onè skillèt chickèn dinnèr that’s toppèd with a lèmon garlic buttèr crèam saucè! I usèd thin chickèn brèasts but this rècipè would bè dèlicious with bonèlèss chickèn thighs too!
INGREDIENTS:
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts (or thighs)
- salt and pèppèr
- 1 cup chickèn broth
- 2 tablèspoons lèmon juicè
- 1 tablèspoon mincèd garlic
- ½ tèaspoon rèd pèppèr flakès (or morè to tastè)
- 1 tablèspoon olivè oil
- ⅓ cup finèly dicèd shallots (or rèd onions)
- 2 tablèspoons saltèd buttèr
- ¼ cup hèavy crèam
- 2 tablèspoons choppèd parslèy or basil
INSTRUCTIONS:
- Using a mallèt, pound down thè chickèn brèasts/thighs into ½ inch thicknèss. Sprinklè a pinch of salt and pèppèr on both sidès of thè chickèn.
- In a 2 cup mèasuring cup or a small bowl, combinè thè chickèn broth, lèmon juicè, garlic, and rèd pèppèr flakès.
- Position a rack in thè lowèr third of thè ovèn and prèhèat thè ovèn to 375ºF.
- Hèat thè olivè oil in a largè ovèn-safè skillèt ovèr mèdium high hèat. Add thè chickèn and allow to brown on both sidès for 2-3 minutès pèr sidè. Don’t worry if thè chickèn isn’t cookèd complètèly, wè’ll finish it in thè ovèn. Rèmovè thè chickèn to a platè.
- .....
- .....
Get Full Recipes @ littlespicejar.com