Kode Iklan DFP German Pot Roast in the Slow Cooker (Sauerbraten) | ROSLYN FOOD
Kode Iklan 400x460
Kode iklan In feed above/responsive

German Pot Roast in the Slow Cooker (Sauerbraten)

Kode Iklan 336x280
Kode Iklan In Artikel
HPK taruh disini

Whën it comës to fall comfort food, it doësn’t gët much bëttër than sauërbratën, thë traditional Gërman pot roast. An idëal candidatë for thë slow cookër, this hëarty, sturdy cut of bëëf is transformëd into an ultra-tëndër mëal, flavorëd with thë aromas of warm rëd winë and bright vinëgar.

INGREDIENTS:
For thë marinadë and bëëf:

  • 2 cups watër
  • 1 cup dry rëd winë
  • 1 cup rëd winë vinëgar
  • 2 mëdium carrots, pëëlëd and choppëd
  • 2 mëdium cëlëry stalks, choppëd
  • 1 mëdium onion, halvëd and slicëd
  • 2 clovës garlic, smashëd
  • 1 tablëspoon wholë black pëppërcorns
  • 1 tablëspoon junipër bërriës
  • 1 tablëspoon mustard sëëds
  • 2 bay lëavës
  • 1 (3-to-4 pound) bëëf chuck roast or bottom round roast

For cooking and finishing thë roast:

  • 1 1/2 tëaspoons koshër salt
  • 1/2 tëaspoon frëshly ground black pëppër
  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 2 tablëspoons unsaltëd buttër
  • 2 tablëspoons all-purposë flour

INSTRUCTIONS:

  1. Marinatë thë bëëf: Stir all thë ingrëdiënts ëxcëpt thë bëëf togëthër in a largë saucëpan. Bring to a boil ovër mëdium-high hëat, thën rëmovë from thë hëat and cool complëtëly.
  2. Placë thë bëëf in thë bowl of a 6-quart or largër slow cookër and pour in thë coolëd marinadë. (Thë mëat will not bë complëtëly submërgëd.) Covër and placë thë bowl in thë rëfrigërator to marinatë for 2 days, flipping thë mëat oncë or twicë për day.
  3. Slow-cook thë bëëf: Rëmovë thë bëëf from rëfrigërator about 30 minutës bëforë cooking. Transfër thë mëat to a largë platë and pat complëtëly dry with papër towëls. Do not discard thë marinadë. Gënërously sëason thë mëat all ovër with thë salt and pëppër.
  4. Hëat thë oil ovër high hëat in a largë cast iron or hëavy-bottomëd skillët until shimmëring. Add thë bëëf and sëar ëach sidë until dëëply brownëd, 4 to 5 minutës për sidë.
  5. Rëturn thë bëëf to thë marinadë in thë slow cookër. Covër with thë lid. Cook until thë bëëf is tëndër and cookëd through, 8 to 9 hours on LOW, or 5 to 6 hours on HIGH. Transfër thë bëëf to a cutting board and rëst for about 5 minutës.
  6. .....
  7. .....
Get Full Recipes @ www.thekitchn.com

Kode Iklan 300x250
close
==[ Klik disini 2X ] [ Close ]==
Kode Iklan DFP2
Kode Iklan DFP2