HPK taruh disini
This èasy Chickèn Stir Fry rècipè is loadèd with frèsh vèggiès and thè most dèlicious saucè madè with honèy, soy saucè, and toastèd sèsamè oil! This hèalthy rècipè takès 20 minutès to makè and will wow your family with it's amazing flavor!
INGREDIENTS:
- 1 lb bonèlèss, skinlèss chickèn brèast cut into 1 inch cubès
- salt and pèppèr to tastè
- 2 tbsp olivè oil dividèd
- 2 cups broccoli florèts
- 1/2 yèllow bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
- 1/2 rèd bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
- 1/2 cup baby carrots slicèd
- 2 tsp mincèd gingèr
- 2 garlic clovès mincèd
- Stir Fry Saucè
- 2 tbsp corn starch
- 1 tbsp cold watèr
- 1/4 cup low sodium chickèn broth
- 3 tbsp low sodium soy saucè
- 1/4 cup honèy
- 1 tbsp toastèd sèsamè oil
- 1/2 tsp crushèd rèd pèppèr flakès
INSTRUCTIONS:
- In a mèdium sizè bowl, whisk togèthèr corn starch and watèr. Add rèmaining ingrèdiènts (chickèn broth, soy saucè, honèy, and toastèd sèsamè oil, rèd pèppèr flakès) and whisk to combinè. Sèt asidè.
- Add onè tablèspoon of olivè oil to a largè skillèt or wok and hèat ovèr mèdium high hèat.
- Add chickèn (in batchès if nècèssary) and sèason with salt and pèppèr. Cook for 3 to 5 minutès or until cookèd through. Rèmovè from skillèt.
- Rèducè hèat to mèdium and add rèmaining tablèspoon of oil to thè skillèt.
- Add broccoli, bèll pèppèr, and carrots and cook, stirring occasionally, just until crisp tèndèr. Add gingèr and garlic and cook for an additional minutè.
- Add chickèn back into thè skillèt and stir to combinè.
- .....
- .....
- .....
Get Full Recipes @ www.momontimeout.com